El futbol base castellonenc continua exportant joves talents amb molt de futur. Un dels darrers futbolistes a provar sort al cap i casal ha sigut Albert Núñez Benet, de 14 anys, que aquesta temporada s’ha incorporat al cadet B del Levante UD després d’haverse format durant una dècada en el futbol base del CD Castellón.

El jove jugador va iniciar la seua trajectòria futbolística l’any 2006, jugant en la Fundació del CD Castellón durant dues temporades. Un periode en el que va demostrar el seu gran olfacte de davanter amb 103 gols en un any.

L’any 2008 el club albinegre va formar el primer prebenjamin de la seua història, i Albert va ser un dels membres d’aquell equip que va inaugurar la Ciutat Esportiva Facsa.

Des de llavors, el futbolista ha aconseguit un bon palmarés, amb varies lligues (temporades 2009-10, 2010-11, 2011-12) i a més algun que altre títol personal, com el de millor jugador prebenjamí al Torneig de Vinaròs.

Des dels seus inicis Albert s’ha caracteritzat per ser un jugador ràpid i incansable, al qual se’l coneixia com el xiquet de les botes taronja. Davanter en els seus inicis, ara juga d’extrem i ho fa tan bé en una banda com en l’altra, encara que amb la nova posició només ha marcat enguany set gols.

Això sí, després d’uns inicis en els quals va saber adaptar-se a poc a poc al seu nou equip, ha contribuit a aconseguir el títol de lliga, amb 14 punts més que el segon classificat.

Ha jugat en tornejos com Elche Fair Play 2012, Torneo Fallas de Burriana 2013, Torneo Mic Andorra 2014 o Torneo Puigcerdà 2015-2016. A més, va tindre l’oportunitat de jugar amb el RCD Mallorca quan va ser convidat en les vacances de Pascua del 2016 al Torneig Copa Mallorca. Una competició en la qual Albert va marcar cinc gols i va ajudar al Mallorca ha guanyar la final davant el Manchester United.

Una altra de les seues millors experiències esportives ha sigut ser convocat en dues ocassions per la Federació Valenciana de Futbol, l’any 2014.