La fase provincial de la competició de duatló dels XXXVI Jocs Esportius Vialterra ja està en marxa a Castelló. El darrer diumenge es va celebrar a les Alqueries la segona prova del calendari, que va tindre una alta participació amb prop de 350 xiquets i xiquetes i una bona organització a càrrec del CT Alqueries Tryteam.

En cadet masculí va guanyar Sergio Archela (Trivila) amb un registre de 27.53 minuts. La prova no va poder estar més igualada, ja que amb el mateix temps va ser segon Carlos Pérez, del Trilavall, i amb un segon més va completar el podi el seu company d’equip Raúl Yagüe.

En xiques es va imposar Pilar Sorribes (CT Alqueries Tryteam) amb 32.01 i poc més de dos minuts d’avantatge davant Ángels Gumbau (Tripuçol), mentre que Alessia Dal Corso (CT Evasion Castellon) va ser tercera amb 35.16.

En infantil masculí el primer classificat va ser Miquel Segura (DC Sport Club) amb 23.23 minuts. Cinc segons després va creuar la línia d’arribada Vicent Gumbau (Tripuçol) i el podi es va completar amb l’atleta local Joel Moreno (CT Alqueries Tryteam).

En categoria femenina la dominadora va ser Lucia Chulvi (Tripuçol), la qual va aturar el rellotge en 25.24. Li van seguir Marta Cheto (Club Triatlo Basiliscus) amb 25.56 i Victoria Cuadrado (Trilavall) amb 26.12.

Per últim, en aleví el club amfitrió, CT Alqueries Tryteam, va copar el podi amb Ignacio Agut (14.58), David Marin (15.22) i Daniel Moles (15:33), mentre que en categoria femenina només 13 segons van separar les tres primers classificades. La guanyadora va ser Blanca Moles (Trilavall) amb un temps de 16.35, nou segons després va arribar Marta Ibáñez (CST-CST Costa Azahar) i el tercer lloc va ser per a la nulera Vega Rubio (Trinoulas) amb 16.48.