NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

1922.

PRESIDENT:

VICENTE MONTESINOS.

TERRENY DE JOC:

ESTADI CASTALIA.

EQUIPACIÓ:

SAMARRETA BLANQUINEGRA.

PRIMER EQUIP:

TERCERA DIVISIÓ.

La base del CD Castellón passa per un gran moment i així es va viure el darrer diumenge 3 de desembre, quan la presentació de totsl els equips va posar el punt i final a la cursa ‘Orgull Albinegre’, que va acabar a Castalia.

Més de 350 jugadors i 70 entrenadors van viure una vesprada màgica que també van compartir una bona representació del Consell del club i part de la primera plantilla albinegra.

Els 20 equips del futbol base es van presentar a la gespa del coliseu del CD Castellón, i després de la tradicional sessió fotogràfica el president del club, Vicente Montesinos, va agrair la confiança de pares i jugadors en el nou projecte albinegre. També van parlar jugadors del primer equip com David Cubillas, William Domingues o Iván Sales, qui va confessar l’emoció que suposa per a un futbolista fet a la base albinegra posar-se la samarreta del CD Castellón cada diumenge.

La Fundació Albinegra va aprofitar aquest acte per a lliurar diversos premis als jugadors de base més destacats de la darrera temporada. Així, els davanters Javier Torres i Antonio Tárrega van rebre els trofeus com a màxims golejadors en futbol11 i futbol8, respectivament, mentre que Zoan Bernat va ser el porter menys golejat de futbol11 i Daniel Beltrán i Ezequiel soler els menys golejats de futbol8.

reconeixements especials / També es van lliurar dos reconeixements especials, al tècnic del juvenil A, Fernando Campos, per les seues dos dècades en la base del club albinegre, que li han fet passar per pràcticament totes les categories, i al delegat del juvenil A, Charly Almela, pels seus serveis desinteresats al club durant molts anys.

La base del CD Castellón iniciata aquesta temporada una nova etapa, amb Fernando Ramírez com a coordinador, després de cinc anys entrenant equips de la pedrera. Una etapa en la qual el club albinegre vol continuar com un referent del futbol base i una de les pedreres més prolífiques de la província.