Amb l’arribada de l’estiu i les vacances escolars, Tenis Drive-Academy es prepara per a rebre a centenars de xiquets que gaudiran de les seues escoles multiesportives en les millors instal·lacions: Club de Tenis Castellón, Club de Golf Costa de Azahar i Club de Pádel 79 de Benicàssim, de la mà dels millors professionals.

Els campus s’inicien el 25 de juny i es realitzaran fins el 31 d’agost, amb possibilitat d’inscripció per setmanes, quinzena o mes complet.

La programació d’activitats és molt variada i adaptada a les edats dels participants, des dels 3 fins als 16 anys. Un ampli equip de professionals (tècnics i monitors amb formació i experiència en l’ensenyança esportiva i animació social) dirigeixen les activitats lúdiques i esportives entre les quals es troben el tenis, pàdel, golf, futbol i volei, a més de jocs a la piscina, jocs populars, i per als més xicotets, manualitats, tallers i jocs pre-esportius dissenyats per a ells.

Les activitats es realitzaran de 9.30 a 14.00 hores, amb servei opcional de menjador de 14.00 a 15.30 hores. També és opcional, i sense cost adicional, el servei de ludoteca, de 7.50 a 9.30 hores.

Més informació i inscripcions a www.tenisdrive.es, tdcastellon@hotmail.com i als telèfons 964228321 i 685110509.