NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO BALONMANO CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

1978.

PRESIDENT:

RAFAEL MARTÍ.

PAVELLÓ:

CASTALIA Y FERNANDO ÚBEDA.

EQUIPACIÓ:

VERDA.

PRIMER EQUIP:

DIVISIÓ D’HONOR FEMENINA.

El Club Balonmano Castellón va presentar fa poc tots els seus equips per a una temporada molt especial, ja que compleix el 40é aniversari de la seua fundació.

Una temporada que segueix tot just la més brillant en aquesta llarga trajectòria. Per tant, el nivell està molt alt i cal consolidar tot el que es va aconseguir fa només uns pocs mesos. Així, serà difícil de superar una temporada en la que els quatre equips séniors van guanyar les seues lligues i tres van pujar de categòria, amb les Guerreres de la Plana en la màxima categoría nacional i els Hispans de la Terreta assentats en Primera Nacional.

També els equips de base van obtindre uns grans resultats i enguany han iniciat la temporada amb una progressió molt bona. L’objectiu principal de tots ells és la formació de jugadors de handbol, però el club busca sobretot educar als joves en valors, cooperació i treball en equip per a aconseguir fites comunes, sempre des del respecte a tothom.

Tot això no hauria estat possible sense la col·laboració dels diversos patrocinadors, i sobretot les famílies dels jugadors.

Enguany el club segueix ampliant la seua família i ja té 300 jugadors, dels quals un centenar pertanyen a les escoles municipals (Gaetpa Huguet, Juan Ripollés, Sensal-Carles Salvador, Cervantes, Santa Águeda i Palmeral) i la resta als 12 equips federats, des d’infantil a sénior, en categoria femenina i masculina.