NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO BETXÍ.

ANY DE FUNDACIÓ:

1923.

PRESIDENT:

JOAQUÍN GRIFOL.

TERRENY DE JOC:

MUNICIPAL DE BETXÍ.

EQUIPACIÓ:

BLANCA.

PRIMER EQUIP:

PRIMERA REGIONAL. GRUPO II.

L’Escola de futbol de Betxí continua amb molt bona salut i aquesta temporada que ja està acabant ha tingut més de 130 xiquets, repartits en nou equips: sis de futbol8 i tres de futbol11.

La prioritat en aquesta escola és sempre donar importància a valors com el companyerisme, l’esportivitat, l’esforç i la competitivitat, entesa aquesta darrera com la recerca d’aconseguir més i millorar tant en l’àmbit col·lectiu com en l’individual.

Enguany es tanca un periode pel que fa a la direcció esportiva de l’Escola, que fins ara estava dirigida per Juanjo Herrero com a coordinador. Així, des de la propera temporada hi haurà una nova persona al front de la coordinació, que encara està per decidir. De fet, ja s’ha obert el termini per a rebre sol·licituds per aquesta tasca, i segur que hi haurà un nou coordinador amb noves idees i noves forces, preparat per a millorar en tot allò que es puga una escola de futbol modesta com és la del CD Betxí.

Pel que fa a l’àmbit esportiu, ha sigut un bon any per als diversos equips que formen l’Escola, ja que un bon nombre d’ells s’han classificat en els llocs més alts una vegada concloses les seues respectives competicions.

No obstant això, des de l’Escola de Futbol de Betxí, volen aprofitar aquestes línies per a posar de relleu «l’abús que fan alguns equips de la província amb els clubs humils, ja que des d’edats molt menudes estem sofrint un autèntic expoli de jugadors».

Així, consideren que aquesta dinàmica «el que provoca és que en els pobles xicotets hi ha edats en les quals ja no es poden formar equips perquè s’emporten a molts xiquets i els que es queden no poden gaudir de l’esport que més els agrada jugar».