+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario de El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

Contans la teua història... jovest@epmediterraneo.com

Borriana tanca la temporada de les Escoles de la Mar 2017

Xiquets i xiquetes de 8 a 10 anys de clubs de tota la Comunitat van acomiadar els Jocs Esportius

 

Els xiquets i xiquetes que van participar en la clausura, amb Diana Saura, Maria Josep Safont i José Manuel Liceras. - MEDITERRÁNEO

MIGUEL MORA
17/06/2017

Borriana va tancar el primer cap de setmana de juny una nova edició de les Escoles de la Mar dels Jocs Esportius 2017 de la Generalitat Valenciana, amb activitats per a joves dels 8 als 10 anys dels clubs CN Torre Horadada, RCN Torrevieja, RCN València, RCN Dènia, RCN Castelló, RCR Alacant i CN Borriana.

Dues intenses jornades marcades per les adverses condicions meteorològiques, encara que el dissabte sí es van poder desenvolupar les activitats individuals, amb dues proves completes.

La competició a la mar amb els vaixells Optimist va donar un gran espectacle entre els joves que s’inicien en la vela. Per a tots ells, el resultat va ser el de menys, encara que al final el trofeu Jocs Esportius que atorga la Generalitat Valenciana va ser per a dos representants del Reial Club Nàutic de València: Borja Chulvi, primer, i Enrique Ferrando, tercer, i per a la jove María Sala, del Reial Club Nàutic de Dènia, segona.

El diumenge, amb alerta groga per pluja, les embarcacions van romandre a terra i es va realitzar una gincana amb la mar i el vaixell com a argument. Els xiquets es van mesclar en cinc equips, que realitzaren activitats com aprendre a fer nusos, montar una vela d’optimist o conèixer un poc de reglament.

La clausura va estar presidida por l’alcaldesa de Borriana, Maria Josep Safont; la directora de les Escoles de la Mar, Diana Saura, i el director esportiu de la FVCV, José Manuel Liceras.

Buscar tiempo en otra localidad