NOM DEL CLUB:

CLUB BÀSQUET VINARÒS SERVOL.

ANY DE FUNDACIÓ:

2010.

PRESIDENT:

RAY SANTANA.

PAVELLÓ:

MUNICIPAL.

EQUIPACIÓ:

NEGRA I ROJA.

PRIMER EQUIP:

PRIMERA NACIONAL.

L’afició pel bàsquet està cada volta més arrelada al nort de la província de Castelló, i en bona part es deu al treball incansable del Club Bàsquet Vinaròs, el qual, des de la seua fundació l’any 2010, s’ha convertit en tot un referent continua creixent de manera sostinguda, temporada rere temporada.

Enguany el Club Bàsquet Vinaròs té 14 equips tant en categoria masculina com femenina. A poc a poc el club va creixent gràcies al treball seriós de la seua directiva i el cos d’entrenadors, que van aconseguint pujar el nivell esportiu dels diversos equips que formen la seua base.

referents / Així, cada temporada tenen equips en categories més altes, amb els dos séniors, el masculí i el femení, com a principals referents, jugant enguany en categoria nacional i autonòmica, respectivament.

El club està orgullós de poder tindre equips en pràcticament totes les categories i de que la seua secció femenina continúe anant a més. Enguany tenen un aleví, un cadet, un júnior i un sénior en categoria femenina.

El seu president, Ray Santana, explica que «volem creixer des dels més joves, per a poc a poc anar tenint més equips, però sempre dintre de les nostres possibilitants, mirant la disponibilitat d’instalacions i entrenadors per a donar un bon rendiment i una bona qualitat d’entrenaments.

creixement social / El club també creix amb bon ritme en l’àmbit social i cada volta té més seguidors, que també utilitzen les xarxes socials o la pàgina web del club per a no perdre’s res.

Des del club també volen agrair el recolçament que els ofereix l’Ajuntament de Vinaròs, així com el seu principal patrocinador, el Grupo Gil Comes, ja que «la seua col·laboració també és molt important per a que aquest projecte esportiu continue endavant», han explicat.