NOM DEL CLUB:

CLUB DE FÚTBOL ALCALÀ.

ANY DE FUNDACIÓ:

1952.

PRESIDENT:

M. CARMEN ARNAU.

TERRENY DE JOC:

MUNICIPAL SAN FERNANDO.

EQUIPACIÓ:

BLAU I GRANA.

PRIMER EQUIP:

REGIONAL PREFERENT. GRUP I.

Aquesta temporada el CF Alcalà té set equips de futbol base, començant amb els més menuts, el querubí, un grup reduit de xiquets que ja donen les primeres patades al baló.

El primer equip federat és el prebenjamí B de primer any, que ha sigut sens dubte una de les revelacions de la temporada, ja que en el seus primer any en competició han aconseguit situar-se a la part alta de la classificació.

Per la seua banda, el prebenjamí A, que la darrera temporada ja va aconseguir el campionat de lliga, enguany segueix invicte i mostra un bon futbol.

Pel que fa a la resta d’equips de futbol 8, tant el benjamí com l’aleví es troben a la zona mitjana de la taula i continuen la seua formació amb bona nota.

Ja en futbol 11, el cadet i el juvenil de l’Alcalà estan destacant per una progressió ascendent i competeixen a bon nivell.

Aqueta bona marxa de la base té molt a veure amb la bona tasca que desenvolupen els entrenadors del club, sota la direcció de Gabi Navarro, coordinador del futbol base. Així, des del club insisteixen en que «la figura del tècnic té una importància capital per al creixement del club, ja que en el futbol base la seua influència arriba fins i tot al terreny de lo personal», han assenyalat.

tècnics / Els tècnics de l’Alcalà treballen per al futur dels més menuts, per a donar-los unes directrius que els permeten una bona pràctica esportiva, així com l’amistat i el treball en equip.

També cal destacar la implicació dels pares i mares dels jugadors, que per al club «són sense dubte una figura molt important, ja que ells afavoreixen la bona relació amb el futbol».

A més de la seua participació en les diverses competicions federades per categories, el club també fomenta el futbol local a Alcalà de Xivert amb el seu torneig Lo Campanar per a totes les seues categories de futbol 8, que ja ha complit set edicions, sempre recolzats per l’Ajuntament i les empreses locals que fan possible l’existència d’aquest club.