NOM DEL CLUB:

CLUB DE FÚTBOL FOMENTO DE CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

2016.

PRESIDENT:

MIGUEL TENA.

TERRENY DE JOC:

CIUTAT ESPORTIVA FACSA.

EQUIPACIÓ:

BLAU CLAR I NEGRE.

NOMBRE D’EQUIPS:

NOU.

El Club de Fútbol Fomento Castellón, el projecte esportiu i social impulsat per Facsa, consolida el seu creixement entre els equips de base de la província.

Després d’iniciar la seua trajectòria la darrera temporada 2016-17, enguany ja dobla el nombre d’equips amb huit federats i l’escoleta. Un procés en creixement al que es sumen més entrenadors per a completar l’equip tècnic liderat per Pepe Morata com a director esportiu i José Pascual Arnal com a coordinador.

Amb el cadet com a gran novetat, entre els reptes d’aquesta campanya està per damunt de tot que els xiquets continuen aprenent, millorant i divertint-se amb aquest esport, sense deixar de banda els estudis i mantenint-se sempre fidels als principis i valors d’aquest club.

El recolçament a l’esport sempre ha sigut un dels pilars de la política social de Facsa al llarg de la seua història, i en especial, la vinculació al futbol base provincial, la qual ha portat a l’empresa a impulsar un projecte propi i obert als més joves de Castelló.

A més dels equips de base en cinc categories federades, la Ciutat Esportiva Facsa és el camp de jocs de l’escoleta, amb classes d’iniciació en les quals els més menuts poden aprendre i gaudir del futbol de manera gratuïta.

activitats / Aquestes instal·lacions també han acollit per segona volta els campus d’estiu i Nadal, aquest darrer un gran esdeveniment esportiu que va reunir un gran nombre de xiquets i xiquetes des dels 4 fins els 13 anys.

També al Nadal es va disputar la segona edició del Torneig Nadal de Futbol Base Trofeu Facsa, un esdeveniment esportiu organitzat a la Ciutat Esportiva Facsa, el qual va reunir a 32 equips de tota la província de Castelló.

Tota aquesta sèrie d’iniciatives tindran continuitat en el futur, amb l’objectiu de contribuir a la vertebració del futbol provincial i promoure entre els més joves un estil de vida saludable i valors com el treball en equip, la superació, el respecte, la qualitat humana o l’esportivitat.