NOM DEL CLUB:

CLUB NATACIÓN ALBACORA CASTELLÓ.

ANY DE FUNDACIÓ:

2014.

PRESIDENT:

VÍCTOR NEBOT GÓMEZ.

PISCINA:

SALERA, UJI I COLEGIO LLEDÓ.

EQUIPACIÓ:

VERDA.

NOMBRE D’EQUIPS:

QUATRE.

El Club Natación Albacora Castelló va iniciar una nova etapa l’any 2015, quan l’actual equip de treball es fa càrrec d’aquesta entitat que estava a punt de desaparéixer tan sols un any després de la seua posada en marxa. Neix així un nou projecte, amb tota la il·lusió de fer arribar la natació a totes aquelles persones interessades a descobrir fins on poden arribar en aquest esport.

En el CN Albacora Castelló vivuen la natació com un fascinant món d’aprenentatge i on gaudir amb l’esport, un esperit que volen transmetre amb la seua metodologia.

Així, volen acompanyar a totes aquelles persones atretes pel món de la competició, a treballar les seues metes, superacions personals i fins i tot pors, per a poder traure el màxim rendiment. El respecte, la cohesió, el treball en equip, la il·lusió i la integració fan que aquest club vaja creixent i formant-se, de la mà de bons professionals, avalats per la seua formació i anys d’experiència.

Tant la junta directiva com l’equip tècnic, treballen per a aconseguir que el club siga un referent i lloc de trobada d’aquelles persones que comparteixen inquietuts i una afició comú: la natació. En aquests moments tenen ja tres equips de base (aleví, benjamí i prebenjamí), a més d’un equip màster.

Des dels inicis fins a aquesta temporada han vist triplicada la seua masa social, i els seus joves nadadors han passat de classificar-se entre els 20 primers a estar no només en el podi, sino a aconseguir en diverses ocassions el primer lloc, tant en proves individuals com en proves de relleus. Una millora que ha sigut encara més gran pel que fa als nadadors de categoria master, ja que la darrera temporada l’equip femení va ser subcampió autonómic, a més de tercer club en la classificació conjunta.