Amb més de 40 anys de brillant trajectòria, el Club Baloncesto Castellón presenta una temporada més un gran nombre d’equips, els quals fan que no destaque només pel fet de ser el club degà de la capital de la Plana, sinó també per ser temporada rere temporada una de les entitats esportives amb més equips i jugadors de tota la província.

La seua important tasca pel que fa a la formació dels joves jugadors en l’esport del bàsquet s’inicia amb el trebal que realitzen a les sis escoles municipals que dirigeixen a la ciutat, als col·legis Bisbe Climent, Estepar, Isidoro Andrés, Carles Salvador, Antonio Armelles i Herrero.

Ja pel que fa a la competició federada, el club castellonenc té un total de 22 equips en totes les categories, des de benjamí a senior, i en els dos sexes, complint així el seu principal objetiu, què es el foment de la pràctica esportiva per mig del bàsquet.

gran temporada / Cal destacar la gran temporada que estan fent els equips que integren l’escola del club. Així, el benjamí va ara mateix en primera posició del grup A de preferent, i a més fins al moment es manté invicte. L’aleví femení també va en primera posició del seu grup sense haver perdut cap partit en tot el que portem de campionat.

Per a poder dur a terme tots eixos objetius, el club de Castelló té un equip format per deu entrenadors titulats i uns altres vuit que han fet el curs de primer nivell, per a continuar amb la progressió que porta el club les últimes temporades i garantir-se un futur que es presenta cada volta més optimiste.

Al llarg de la temporada esportiva el club també organitza tota una sèrie d’esdeveniments,, sempre amb gran èxit, i amb l’objectiu de millorar la formació que ofereix als seus jugadors i seguir fomentant la pràctica del bàsquet entre la societat.

campus de pasqua / En aquesta línia, durant la propera setmana de Pasqua el Club Baloncesto Castellón té previst realitzar una nova edició del seu ja tradicional campus ‘Temps de Bàsquet’, amb la participació d’un centenar de xiquetes i xiquets a les instal·lacions de la granja escola Iale-Calvestra del grup educatiu Elians a Requena, on disposen de sis camps de bàsquet i cinc de mini-bàsquet, a més de pistes de futbol sala, tenis i handbol o un rocòdrom.

La següent cita serà al mes de maig, quan tindrà lloc el Memorial Alejandro Fornés, que es disputa en categories infantil i cadet, i que enguany complirà el seu cinqué aniversari. Per últim, i ja durant els mesos de juny i juliol, el club tornarà a celebrar l’Escoleta d’Estiu i les jornades de tecnificació posaran el punt i final a una altra temporada ben carregada d’activitats i sobretot de molt bàsquet.

NOM DEL CLUB:

CLUB BALONCESTO CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

1975.

PRESIDENT:

VICENTE USÓ.

PAVELLÓ:

CIUTAT DE CASTELLÓ.

EQUIPACIÓ:

VERDA I NEGRA.

NOMBRE D’EQUIPS:

22.