Els joves atletes del Col·legi Diputació han encetat una nova temporada esportiva de la millor manera, amb el doble títol masculí i femení en el Campionat Autonòmic sub-14, que es va disputar el darrer dissabte a València.

En xics el domini dels castellonencs va ser aclaparador, amb un total de 76 punts, pels 50 del València Esports i els 49 del CA San Vicente. El Col·legi Diputació va aconseguir 7 ors, dues plates i tres bronzes, pujant al podi en totes les proves disputades.

Els primers llocs van ser per als atletes Marc Palomero (60m), Pablo Chávez (60m tanques), Didac Molla (altura), Nicolás Pellicer (llargada), Daniel de Bengoa (triple), Sergi Ramos (2.000 marxa) i l’equip de relleus 4x200, amb Pablo Chávez, Marc Palomero, Daniel de Bengoa i Rubén Recatalá.

En categoria femenina la victòria castellonenca va ser més ajustada, amb 128 punts per a les nostres pels 121 del València Esports i els 84 del CA Silla. Per la seua banda, el Playas va presentar un equip més reduit, que es va classificar en el novè lloc.

En aquest cas el Col·legi Diputació va aconseguir dos primers llocs, cinc segons i quatre tercers. Les guanyadores van ser Andrea Allepuz (altura) i l’equip de relleus 4x200, format per Naiara Pérez, Elena Corella, Eva Rodríguez i María Vilar.

Les atletes del Col·legi Diputació que van aconseguir pujar al segon lloc del podi van ser Eva Rodríguez (60m), Dafne Miró (500m), Cristina Aniceto (60m tanques), María Vilar (perxa) i Naiara Pérez (llargada).