NOM DEL CLUB:

ESPORTIU BÀSQUET VILA-REAL.

ANY DE FUNDACIÓ:

1969.

PRESIDENT:

JOAN BAPTISTA NAVARRO.

PAVELLÓ:

BANCAIXA I SEBASTIÁN MORA.

EQUIPACIÓ:

BLANCA I BLAVA.

NOMBRE D’EQUIPS:

10.

L’Esportiu Bàsquet Vila-real ha tancat aquesta temporada 2017-18 amb una il·lusió renovada.

Des del punt de vista organitzatiu, aquest any ha vingut marcat pel canvi de la junta directiva. Així, els actuals responsables del club volen «agraïr a Benjamín Beltrán tots els anys dedicats al club. Avançada la temporada, va decidir fer un pas al costat i donar pas a un nou grup de gent, carregat d’il·lusions i nous projectes, que prenem la direcció del club amb el clar objectiu de créixer, en nombre i qualitat de jugadors», han explicat.

Eixe nou rumb afecta a la direcció esportiva, on també cal agraïr a Ramón Garcia-Mochales i Sergio Remolar els anys que han dedicat al club, però les dues parts han decidit iniciar una nova etapa, deixant la direcció esportiva en mans d’Iván Íñiguez, un nou coordinador amb experiència en un club tant important com el Nou Bàsquet Femení de Castelló.

Per al mes de juny han preparat una ‘post-temporada’ dedicada a millorar aspectes tècnics del joc. Unes sessions obertes a tots els jugadors del club, però també als d’altres clubs propers i a tots aquells xiquets que vulguen apropar-se al bàsquet, ja que sempre és un bon moment per a incorporar-se a aquest esport.

El club vila-realenc és eminentment formatiu, per la qual cosa no busca el resultat immediat, sinó la millora esportiva i personal dels xiquets, sense oblidar que l’esport també té la vessant competitiva que ajuda a créixer i formar als joves. Per això esperen que el creixement del club i uns millors resultats els puguen dur, en un futur, a assolir altres cotes esportives més elevades.