NOM DEL CLUB:

UNIÓN DEPORTIVA VALL DE UXÓ.

ANY DE FUNDACIÓ:

1975.

PRESIDENT:

JOAQUÍN GUZMÁN.

TERRENY DE JOC:

JOSÉ MANGRIÑÁN.

EQUIPACIÓ:

BLANCA I BLAVA.

PRIMER EQUIP:

REGIONAL PREFERENT.

L’UD Vall de Uxó es manté una temporada més com un club molt ben estructurat i amb les idees molt clares, on cadascú sap quin és el seu paper. Un club amateur, però amb molta gent que dedica molt temps per a que siga el més professional possible. De categoria.

Un dels màxims responsables d’aquesta estructura és Álvaro Miquel Cubells, qui compleix ja la seua quarta temporada al front de la base del club.

Álvaro fa una bona valoració de la darrera temporada, en la qual «dos dels nostres equips van pujar de categoria i també vam tindre tres campions de lliga». Però sobretot, «molts jugadors del juvenil van tindre l’oportunitat de debutar amb el primer equip en Regional Preferent».

Aquesta nova temporada el club continua creixent amb més de 420 llicències federatives i 20 equips federats, dos més que el curs passat. Es reprén l’escoleta de querubins i també s’ha creat un equip femení de base. En futbol11 els equips tenen una mitjana de 20 jugadors, i com a novetat, en futbol8 han baixat de 16 a 15 jugadors per equip.

El club segueix tenint el seu viver de jugadors en la Lliga Local de Futbol Base, i el 90% dels seus jugadors són de la Vall d’Uixó.

El principal objectiu per enguany és mantindre en Preferent els juvenil, cadet i infantil A, sempre primant la participació i tractant de donar un pas més per a tractar de situar-se el més dalt possible de la classificació. De fet, es mostren molt il·lusionants amb les plantilles que han format aquesta temporada.

Pel que fa al juvenil i cadet B, els dos s’estrenen en Primera Regional i volen disfrutar d’aquest any tan especial, amb la permanència com a objectiu, i suministrant jugadors als equips superiors quan siga necessari.

En futbol8, el coordinador, David Segarra, té moltes ganes de seguir formant a les joves promeses del club i es volen repetir els èxits del curs passat, amb els campionats de l’aleví i el benjamí C.

Elecció, formació i participació, les tres claus que han convertit aquest club en un referent.