El Moto Club Benicarló està d’enhorabona, i és que dos dels seus joves pilots han sigut seleccionats per a participar en el Campionat d’Espanya d’Enduro Júnior com a representants de la Comunitat Valenciana.

Es tracta dels germans Pellicer Cardellat. El major, Alfredo, amb 13 anys, ja va competir una vegada en 65cc i torna ara en 85cc, mentre que José Manuel, Manu, de 9 anys, debuta en 65cc.

La seua estrena en aquest Campionat d’Espanya van tindre lloc a la localitat de Torres de Bierzo (Lleó), amb un recorregut espectacular però exigent per als joves pilots, el qual consistia en dos controls horaris i dos trams cronometrats.

Alfredo, tot i acabar d’eixir d’una lesió que l’hi ha impedit d’entrenar-se durant un mes i mig, es va mantindre durant tota la cursa en el top-5 i només una errada a última hora el va fer classificar-se en el sisè lloc.

Per la seua banda, Manu va viure el seu debut en un Nacional amb els nervis a flor de pell, però va fer una bona prova sense penalitzar en cap control horari i va anar millorant els seus cronos a mesura que va anar avançant la cursa, fins acabar huitè.

La segona prova del Nacional es disputarà a Segòvia al mes d’octubre i la tercera a Sant Mateu al novembre.