Si ya eres usuario, accede...

Recordarme

¿No recuerdas tu contraseña?
Accede con redes sociales...
Si todavía no eres usuario, regístrate...

¡Regístrate ahora! para recibir los titulares del día en tu e-mail.

¡Regístrate ahora! para poder comentar noticias, participar en sorteos y concursos.

Menú Accede
Espor Jove

PILOTA 3 LACTUALITAT DE LESPORT AUTÒCTON

Diego d’Onda jugarà l’Europeu de pilota a mà

Serà l’únic representant de la província en la competició que tindrà lloc del 25 al 28 de juliol en la localitat de Tavernes Blanques

REDACCIÓ
15/07/2017

 

Diego López ja està preparat per al III Europeu de pilota a mà, que es disputarà entre el 25 i el 28 de juliol a Tavernes Blanques. Però per arribar en les millors condicions, l’únic representant de la província de Castelló estarà la setmana vinent en els últims entrenaments, que es realitzaran en el mateix escenari que albergarà la competició.

El pilotari d’Onda serà el primer representant de la província de Castelló que competirà a una competició europea per a joves. Debutarà en la selecció sub-15, i pot jugar a la modalitat de one wall i en la de joc internacional en la competició europea organitzada per la CIJB, amb la col·laboració de la Federació de Pilota Valenciana i l’Ajuntament de Tavernes Blanques.

Vicent David Molines és el seleccionador de categories inferiors i li donarà l’oportunitat al pilotari de la província en la cita que es disputa en terres valencianes. L’excel·lent temporada que està realitzant és el que ha provocat que Diego López hagi estat inclòs entre els 14 jugadors que competiran en categoria masculina, mentre que en fémines seran 12 les representants de la Comunitat Valenciana.

diferents països /En els últims entrenaments seguiran entrenant els xiquets a llargues, joc internacional i one wall, mentre que les xiques entrenaran a raspall, joc internacional i one wall. En aquest Europeu participaran joves de França, Itàlia, Holanda, Bèlgica, País Basc i Comunitat Valenciana, en les categories sub-15, sub-17 i sub-19.

El dimarts 25 de juliol començarà la competició en el pavelló de Tavernes Blanques, a partir de les 21.00 hores. Prèviament es realitzarà la cerimònia inaugural a les 19.30 hores, en la que estaran presents tots els jugadors que afrontaran durant quatre dies un dels tornejos més importants en categories inferiors.

Última hora