El Club Esportiu Vila-real és a punt de tancar una temporada que sens dubte ha sigut molt bona en tots els aspectes.

Els títols de lliga aconseguits per l’aleví A i el prebenjamí B han posat el millor final a una campanya en la qual el club ha tingut fins a 24 equips federats, i totes les primeres línies (equips A) s’han classificat entre els quatre millors de les seues lligues.

Pel que fa a la resta, s’han situat en la zona tranquila de la classificació, millorant tots la posició de la darrera temporada.

Aquestos resultats es deuen en bona part a la millora en la coordinació esportiva d’enguany, amb Luis Blanco al capdavant i amb més control d’entrenadors i entrenaments, així com més proximitat amb els pares.

El club ja té oberta la captació per a la propera temporada, sempre amb l’objectiu de que els xiquets aprenguen jugant al futbol, i fent importants esforços per a oferir-los millor formació i serveis. Així, entre les noves millores per a la temporada vinent, cal destacar que hi haurà fisioterapeuta per a tots els jugadors , entrenaments especialitzats per a porters i avaluació per a la millora dels entrenaments. També s’oferirà seguiment acadèmic amb recolçament extraescolar, a més d’avaluació trimestral a tots els jugadors. La inscripció pot realitzarse en www.esportiuvila-real.es.

NOM DEL CLUB:

CLUB ESPORTIU VILA-REAL.

ANY DE FUNDACIÓ:

1997.

PRESIDENT:

SANTIAGO BARRACHINA.

TERRENY DE JOC:

FUNDACIÓ FLORS I CIUTAT ESPORTIVA.

EQUIPACIÓ:

AZUL.

PRIMER EQUIP:

PRIMERA REGIONAL. GRUPO II.