Fins a sis clubs esportius d’Almassora s’han volcat amb el Servei Esportiu Municipal (SEM) i les associacions de pares i mares de tots els centres educatius de la localitat per a potenciar les escoles esportives del nou curs.

Per segon any consecutiu, hi ha una oferta d’activitats esportives amb les quals el consistori pretén fomentar la pràctica física i col·laborar amb la conciliació laboral i personal de les famílies. Per aquest motiu, el consistori ha establit una tarifa econòmica (10 euros mensuals) que «faça l’activitat accessible a tota la ciutadania», ha explicat l’edil d’Esports, Xavier Trenco.

Gràcies a aquesta iniciativa, l’Almassora Club Patí, el Rollers Almassora, l’Atlètic Bàsquet Almassora, el Club Almassora Handbol, el Club Pilotari Almassora i el Club de Gimnàstica Artística Almassora imparteixen classes en els diferents centres de primària del municipi.

Tot el personal a càrrec de les xiquetes i xiquets d’entre 2 i 12 anys té la titulació necessària per a instruir les activitats, ja que es vol «garantir que els xicotets estan ben atesos i que la formació esportiva que reben siga de qualitat», ha reiterat Trenco, qui ha recordat que «l’any passat ja vam utilitzar aquest sistema i els resultats, amb més de 200 joves, van demostrar que és efectiu».