Els pavellons de Castelló Ciutat Esportiva, Chencho i Sindical, van viure el dissabte 27 de maig la emocionant darrera jornada dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana 2017 en la modalitat de futbol sala, on es van decidir els diversos campions d’aquesta competició provincial que organitza la Direcció Territorial de Cultura i Esport de la Conselleria d’Esport, Investigació, Cultura i Educació, amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports de Castelló.

La jornada va tindre com espectacular conclusió el lliurament de medalles i trofeus als primers classificats a la Ciutat Esportiva, on es van viure momentos d’allò més emocionants.

La categoria més renyida va ser infantil, on es va imposar l’equip de l’IES Penyagolosa de Castelló, que va sumar 27 punts, només quatre més que l’EDM Benicarló, i va ser tercer l’ED Borriana. En aquesta darrera jornada, Penyagolosa i Benicarló van empatar (1-1), però mentre que els darrers van guanyar per la mínima (1-0) al Borriana, el Penyagolosa va golejar a aquestos per 0-5.

En canvi, la major diferència de punts es va produir en la categoria dels més menuts, aleví, on el Colegio Mater Dei de Castelló es va classificar en primer lloc amb 31 punts, pels 10 de l’EDM Benicarló. I va tancar el podi l’equip d’Els Mestrets Castelló Atlètic

Pel que fa a la categoria cadet, va guanyar el Colegio San Cristóbal amb 29 punts, pels 19 de l’EDM Benicarló, mentre que el Futsal Almassora va ser tercer.