Una experiència única. Amb tan sols 12 anys és difícil assimilar tantes emocions en tan poc temps. Els xavals de l’Aleví A han viscut intensament la celebració de tres tornejos importants recentment: el Francesc Vila d’Andorra, el PAMESA LaLiga Promises a Vila-real i LaLiga Promises Internacional a Nova York.

En dos d’ells van alçar un trofeu. El Francesc Vila d’Andorra el van guanyar després d’una emocionant final disputada davant el Espanyol, precisament botxí dels grocs en els quarts de final de LaLiga Promises que es va disputar recentment a la Ciutat Esportiva PAMESA Ceràmica. Els grocs també van guanyar el trofeu a LaLiga Promises Internacional a Nova York, però aquesta vegada va ser en la fase de consolació.

L’Aleví A del Villarreal es va proclamar campió després de vèncer el Sevilla FC per 2-1 a la final. El conjunt groc, tot i caure en la fase de grups per la diferència de gols amb l’Inter de Milà -tots dos amb quatre punts-, va aconseguir reprendre el rumb durant la fase de consolació, exhibint la seua millor versió per superar a tots els rivals que es van creuar en el seu camí.

El viatge als Estats Units va ser inoblidable. Cerimònia, grans partits, convivència a l’hotel, anècdotes... i alegria final. Ara toca seguir creixent com a futbolistes i com a persones.