Una de les persones més vollgudes en el CD Betxí i que coneix millor la història d’aquest club és Francisco Carratalá Remolar, que porta ja 36 anys, quasi ininterromputs, com a responsable de que totes les equipacions del primer equip estiguen perfectes per a cada jornada de lliga.

Francisco va iniciar aquesta tasca amb l’equip juvenil, del qual va ser cap de material durant uns cinc anys. Després es va prendre un descans durant una temporada, i ja va tornar per a fer-se càrrec de les equipacions del primer equip. Així, quan més feina té és a l’inici de cada temporada, quan cal preparar els nous uniformes després dels canvis en la plantilla.

De manera puntual també ha fet el mateix amb els equips del futbol base, i abans de que la gespa del Municipal de Betxí fóra artificial, també es va fer càrrec de marcar el camp per als partits de lliga i del rec.

El seu millor record com a membre del club és l’ascens a Tercera divisió, que es va aconseguir després d’una eliminatòria molt disputada amb el Vinaròs, així com les cinc temporades en les quals el Betxí es va mantindre en eixa categoria.

Amb 66 anys, Francisco manté tota la il·lusió per ajudar a l’equip de la seua vida, i sempre està disposat a tirar una mà en allò que faça falta.