La segona edició del Torneig McDonald’s-Tenis Drive, celebrat al Club de Tenis Castellón, va destacar un any més pel gran ambient durante tota la setmana i l’èxit de participació.

Més d’un centenar de jugadors de totes les categoríes inferiors van disputar aquest torneig, les finals del qual van fer gaudir a nombrosos aficionats en un magnífic matí de tenis.

En les finals de categoria benjamí Aneliss Zamfirescu va guanyar a Martina Medina (4-2 i 4-1), mentre que José Manuel Fas va derrotar a Daniel Gómez (4-2 i 4-2).

En aleví Carla Egea es va imposar a Lucía Fernández (6-4, 3-6 i 10-5), i Alberto Mateos va guanyar a Alberto Moreno (6-1 i 6-0).

En infantil Viktoria Venhrusova va superar a Carmen Llopis (7-5 i 6-2) i Robert Napau va fer el mateix amb Jacobo Ruiz-Esteller (2-6, 6-1 i 10-3). En cadet la mateixa Venhrusova guanyà a Isabel Mansilla (6-3 i 6-3) i Alejandro Prados s’imposà a Robert Napau (5-2 i 6-3).

Tots els jugadors i jugadores inscrits en el torneig van rebre com a obsequi de McDonald’s Castelló i Vila-Real un val per a canviar per un McMenú complet+Sundae als restaurants McDonald’s de Castalia, Ciutat del Transport, Salera i Vila-real.

El lliurament de trofeus i premis a campions i finalistes va comptar amb el president del CT Castellón, Mario Molina; el director del torneig, Jorge Bellés, i José Antonio Criado, franquiciat de McDonald’s Castelló i Vila-real.