El final d’aquesta temporada ha sigut molt festiu per a la gran família del Platges de Moncofa. El darrer dissabte 9 de juny les regidories de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Moncofa van organitzar tota una vesprada d’activitats dedicades als més menuts del municipi, en la qual van ser protagonistes els joves jugadors del prebenjamí del club, el qual va rebre un homenatge pel seu campionat de lliga, el primer que ha aconseguit aquest club en la seua jove trajectòria esportiva.

Els futbolistes van ser rebuts al saló d’actes de l’ajuntament i l’alcalde, Wences Alós, els va imposar l’insignia del municipi.

A continuació tots els membres de l’equip van eixir d’un en un al balcó de l’ajuntament, on van ser ovacionats com a campions de lliga.

Els regidors de Cultura, Ana Gracia, i d’Esports, José Maria Andrés, consideren «important organitzar una vesprada com aquesta, on poder donar-li el protagonisme que es mereixen els nostres xiquets i xiquetes, per a fomentar l’unió social mitjançant un eix transversal bàsic com és la cultura, l’esport i l’oci», van explicar.