Una de les peces fonamentals a l’organigrama tècnic del CF Fomento de Castellón és José Pascual Arnal, vinculat molts anys al futbol sala i ara coordinador esportiu.

Arnal, el qual té ara 53 anys, va ser porter de l’Auto-real a finals dels 80 i principis dels 90, per a després formar part de diversos equips de futbol i futbol sala com a coordinador i delegat durant 10 anys. També va exercir com a coordinador de futbol 8 la temporada 2014-15 en el CD Benicasim.

La seua nova etapa esportiva es va iniciar la darrera temporada 2016-17, quan es va incorporar a l’equip tècnic inicial del CF Fomento de Castellón. Ell mateix explica que «és un projecte seriós des de la seua mateixa concepció, que naix amb unes arrels molt fortes. Volem anar creixent pas a pas però amb una clara vocació de continuïtat, tot està molt ben pensat perquè no volem que açò dure uns pocs anys, sinó que es mantinga en el futur per a potenciar el futbol base de Castelló».

Arnal s’encarrega d’aspectes com l’elaboració de les fitxes dels jugadors i tot el referent a les equipacions, entre moltes més coses. Destaca que «les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Facsa ens suposen un gran avantatge i el projecte no ha pogut arrancar millor, havent duplicat enguany els equips del primer any i amb l’èxit del torneig i el campus de Nadal».