Gols, gols i més gols, açò és el que tenen en ment els jugadors de l’Aleví B del Villarreal CF durant els seus partits en la SuperLiga de València. Els xiquets entrenats per Toni Olmo, José Luis Trillo, Jaume Oller i Carlos Moreno estan a un partit d’acabar la primera volta de la seua competició de lliga i ja porten la impressionant xifra de 66 gols a favor per tan sols 17 en contra. Com no podia ser d’una altra manera, són l’equip més golejador de la seua lliga i el segon menys golejat.

«Cada vegada és més complicat, a més ens van coneixent i costa més guanyar els partits, però el principal és que els xiquets estan millorant i aquesta és la línia a seguir», assegura el primer entrenador, Toni Olmo. Amb unes idees clares, les que defineixen a l’entitat groga, Olmo inculca als seus pupils valors de joc: «Ens agrada ser protagonistes amb pilota i, a partir d’ací, que l’equip vaja evolucionant a través de la pilota i del futbol d’atac, intentant dominar els partits».

«A nivell ofensiu tenen molta facilitat per fer gols, són un grup increïble, tenen moltíssim talent i tots en el cos tècnic estem encantats», confessa Toni Olmo. No obstant açò, el preparador de l’Aleví B groc té clar on han de millorar els seus xics: «Ens agradaria que ens feren menys gols, però estem treballant en açò».

«És un equip molt treballador, els xiquets sempre estan disposats a aprendre. És un grup molt cohesionat, es porten molt bé entre ells. Són molt alegres, el vestuari és una alegria i açò es trasllada al camp i a com juguen», finalitza l’entrenador.