L’Alqueries CF segueix treballant per a millorar la formació dels seus equips de base.

Aquesta temporada han donat un nou salt de qualitat, ja que juntament amb Sergio Catalá, Cata, que continua com a director esportiu, s’ha incorporat Rodrigo Faubell, el qual ha assumit la parcela de metodologia, així com la coordinació de futbol8.

Una de les millores que s’han introduït a l’escola de futbol és una base de dades que simula un gestor esportiu, per a que els entrenadors puguen supervisar totes les sessions d’entrenament que realitzen al club amb l’objectiu de donar les millors ferramentes als jugadors per a que puguen créixer com futbolistes i com persones, guanyant les sessions més qualitat cada dia.

Enguany tenen un total de 15 equips, 12 d’ells de base i tres amateurs, un d’aquests femení. L’amateur A lluita per pujar a Preferent, el B va millorant a mesura que avança la competició i el femení, que va pujar a lliga autonòmica al final de la darrera temporada, està fent una bona campanya i es confia que aconseguisca la permanència.

Els equips de l’escola estan competint molt bé i destaquen dos conjunts de futbol8 que van líders i altres dos situats al segon lloc de la classificació. Una de les millors notícies de la temporada es tindre 20 xiquets entre querubins i biberons, la qual cosa anima al club a seguir treballant ja que es tracta d’un nombre molt elevat per a una escola xicoteta com aquesta.

Des del club insisteixen que «per a nosaltres, el més important és formar persones des d’una educació i formació esportiva que estiga en constant creixement i que els xiquets es senten importants als seus equips».

Per això es treballa i s’insisteix molt des de la direcció esportiva per a que el xiquet només tinga que acudir als entrenaments i als partits sense cap altra preocupació i sabent que és important per al grup. Açò, lògicament, no s’aconsegueix sense el grup de persones que treballen al club amb els nens, per la qual cosa gràcies a l’esforç i dedicació dels entrenadors de l’escola, i al bon treball de la junta directiva pel bé dels xiquets, el club està donant grans pases per a seguir creixent amb solidesa.

Un dels projectes del club es formar un equip de futbol8 femení, per la qual cosa en breu organitzaran unes sessions d’entrenament, les quals tindran participació gratuïta, amb l’objectiu de formar aquest equip per a la propera temporada amb totes aquelles xiquetes nascudes entre 2007 i 2010 que vulguen jugar i divertir-se.

I es que la creació d’un equip femení de futbol8 seria molt positiu per a que en el futur aquestes xiquetes puguen passar a l’amateur femení d’autonómica.

Des del club apunten que «sabem que serà complicat aconseguir-ho, però estem treballant ja i dedicarem tot el nostre esforç per a que les xiquetes es puguen sumar a la nostra base des de la propera temporada».

NOM DEL CLUB:

ALQUERIES CLUB DE FUTBOL.

ANY DE FUNDACIÓ:

1987.

PRESIDENT:

FERNANDO PERSONAT.

TERRENY DE JOC:

NOVES INSTAL·LACIONS MUNICIPALS.

EQUIPACIÓ:

SAMARRETA ARLEQUINADA BLAVA I GROGA I PANTALÓ BLAU.

PRIMER EQUIP:

PRIMERA REGIONAL, GRUP II.