NOM DEL CLUB:

CLUB DE FÚTBOL ANDIAMO VILA-REAL.

ANY DE FUNDACIÓ:

2012.

PRESIDENT:

MARIO A. LLÁCER.

TERRENY DE JOC:

FUNDACIÓ FLORS I CEM.

EQUIPACIÓ:

GROGA I ROJA.

PRIMER EQUIP:

SEGONA REGIONAL, GRUP 3.

El CF Andiamo Vila-real és un club jove pel que fa a la seua escola de futbol base, però que amb només tres temporades ha consolidat el seu creixement, situant-se ja amb 13 equips federats, a més de l’escoleta. Així, la ‘familia Andiamo’ ja té 250 jugadors.

L’objectiu esportiu-formatiu del club és que tots els xiquets i xiquetes tinguen una millora i una progressió individual, cadascun en funció del seu nivell inical. Una millora individual que porta a aconseguir objectius grupals. De fet, tots els equips han acabat la temporada en el seu millor moment, per la qual cosa el club està satisfet.

El seu projecte de futur passa per seguir creixent i millorant, per la qual cosa ja preparen la temporada vinent. Com a novetat, tornaran a entrenar en la Ciutat Esportiva Municipal i hi haurà canvis en l’estructura del seu organigrama per a poder mantindre el seu creixement i que cada jugador puga rebre atenció personalitzada.

A més, volen apostar pel futbol femení, així que tractaran de tindre algun equip en categories inferiors en el qual les xiquetes puguen jugar juntes.

Aquest mes de juny el club continua amb les seues jornades de captació, per a que tots els menuts que vulguen formar part dels seus equips tinguin la seua oportunitat de fer-ho.

També segueixen organitzant el IV Torneig Andiamo Ciutat de Vila-real en Pasqua, on enguany van participar 48 equips i més de 700 jugadors que van disputar 120 partits al CEM. També van ser tot un èxit el Campus de Nadal i el de Pasqua, aquest darrer amb més de 120 participants.

Ara ja toca el Campus d’Estiu, en el qual per primera vegada es podrà triar entre tres setmanes, la darrera de juny i les dos primeres de juliol, al Camp Municipal Fundació Flors en horari de 9.30 a 13.30 hores.

Tant per a l’inscripció per a la temporada 2018-19 com per a les seues activitats, el club disposa d’una seu al carrer Asunción, 37, de Vila-real (al costat del Barranquet), una altra novetat que ha aportat un plus de qualitat pel que fa a l’atenció als jugadors.