La temporada de l’UBE L’Illa-Grau ha acabat amb la millor notícia, ja que el club ha aconseguit mantindre la categoria en l’any del seu retorn a la Superlliga Masculina. A aquest èxit s’ha afegit a més l’ascens a Superlliga Femenina 2 del sénior femení, un altre gran exemple per als equips de base.

Pel que fa als juvenils, el masculí UBE ha sigut subcampió autonòmic i 17é al Nacional, mentre que el femení UBE es va classificar com a nové autonòmic.

El cadet femení Ramiro Izquierdo va guanyar la lliga zonal (grup C) i els tres partits de les eliminatòries d’ascens a Preferent, categoria en la qual jugarà la propera temporada. El cadet femení UBE va ser quart a la Lliga Preferent Nort autonòmica i el cadet masculí UBE es va classificar com a octau autonomic.

En infantil ha destacat el femení UBE L’Illa-Grau, tercer de la Comunitat Valenciana i 20é al Campionat d’Espanya. Per la seua banda, l’infantil femení Ramiro Izquierdo ha sigut cinqué a la lliga zonal del grup C i també ha participat a la Copa Federació, tot i que van ser eliminades a la primera ronda. Per últim, l’infantil masculí UBE L’Illa-Grau va acabar classificat al nové lloc a la competició autonòmica.

NOM DEL CLUB:

CLUB VOLEIBOL L’ILLA-GRAU.

ANY DE FUNDACIÓ:

1981.

PRESIDENT:

RAÚL ALFARO.

PAVELLÓ:

PABLO HERRERA I CIUTAT ESPORTIVA.

EQUIPACIÓ:

BLAVA.

PRIMER EQUIP:

SUPERLLIGA MASCULINA.