Esgotat el primer torn del Campus d’Estiu amb allotjament a Benicàssim, el Villarreal CF continua rebent inscripcions a velocitat de creuer tant per al Campus d’Estiu que es celebrarà a la Ciutat Esportiva com per a tots dos torns del Campus amb allotjament a la ciutat d’Amposta.

Per un costat, un Campus d’Estiu a Amposta, el qual, amb un preu de 495 euros, inclou l’allotjament a la residència Amposta Parc i nombroses activitats que es realitzaran durant l’estança. Tanmateix, el Campus es pot gaudir durant una primera tanda, del 9 al 15 de juliol, o durant el segon torn, que transcorre del 16 al 22 del proper juliol.

Per si fóra poc, en la present edició també es celebra, del 3 al 8 de juliol, el Campus d’Estiu a la Ciutat Esportiva del Villarreal CF.

Aquest esdeveniment esportiu, dirigit als xiquets de entre 4 i 16 anys, és una magnífica opció per tan sols 180 euros (170 per als jugadors del futbol base del Villarreal CF). Entrenaments i una sèrie d’activitats lúdiques per a que tot siga diversió.