La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ (DOGV) la resolució de les ajudes a les federacions esportives per al desenvolupament del programa Esport a l’escola. L’objectiu fonamental d’Esport a l’escola és fomentar la pràctica de l’activitat física i el coneixement i la divulgació de modalitats esportives en l’àmbit escolar.

Segons ha recordat el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, «vam crear l’any 2016 aquest programa, que uneix esport i educació per a fomentar diferents modalitats en el context escolar amb l’objectiu que l’alumnat puga conéixer una àmplia varietat de pràctica esportiva i es fomenten els valors units a l’esport».

«El nostre compromís amb les diferents federacions en aquest sentit ha anat en augment curs rere curs, ja que passem dels 150.000 euros inicials de 2016 als 400.000 de 2018. Només en un any, de 2017 a 2018 l’augment de pressupost ha suposat el 142%», ha afegit. Aquestes subvencions, de 20.000 euros per a cada federació, han sigut concedides a 16 federacions esportives.