Aquest darrer dijous els golejadors del Villarreal Bakambu i Bacca van viure un moment molt especial, ja que van ser els encarregats de fer realitat les il·lusions dels seus seguidors més joves. Els dos cracks van lliurar els regals als guanyadors de l’últim sorteig de la promoció Viatja amb el Villarreal CF, que et porten la iniciativa Endavant Villarreal i el periòdic Mediterráneo, i gràcies a la qual un menor pot formar part de l’expedició grogueta en els partits fora de casa, acompanyat per un familiar major d’edat.

En aquesta ocassió, l’afortunada ha sigut la jove futbolista Paula Usó Goterris, que té 14 anys i juga en el cadet femení del Villarreal CF. Ella acompanyarà hui als jugadors de Javi Calleja en el viatge cap a Vigo, on el Submarí jugarà demà a l’estadi de Balaídos davant el Celta, a partir de les 16.15 hores.

Però el sorteig ha deixat més afortunats. Marc Climent Alcón, que té 8 anys i juga en el benjamí B del CF Borriol, va rebre de mans dels davanters groguets una samarreta del Villarreal CF signada per tots els cracks. El xiquet va estar acompanyat pel seu germà menut, Àlex, que s’ho va passar genial amb Bacca i Bakambu.

Per últim, Eric Gellida Martínez, que juga en el benjamí D del CF Benicarló, ha guanyat un baló signat pels jugadors. Eric no va poder passar dijous a recollir-lo, però en breu tindrà el seu regal.

I si tú vols rebre també un d’aquestos obsequis, només tens que formar part d’un equip que estiga vinculat amb el Villarreal CF i enviar-nos una foto teua, amb els teus companys d’equip, animant al Submarí o el que vulguis, per a que la publiquem al suplement Esport Jove i entres en el proper sorteig. Molta sort!