Hui el Playas de Castellón es juga a les pistes de Gaetà Huguet el títol del millor club d’atletisme d’Espanya en la final de la Lliga de Divisió d’Honor, tant masculina com femenina. No sabem si el club castellonenc ho aconseguirà, però sí sabem que el seu futur està garantit després de que el darrer cap de setmana els seus atletes més joves tornaren a triomfar.

A Alacant es va disputar el campionat autonòmic individual cadet al aire lliure, on l’equip masculí del Playas va aconseguir 18 medalles i l’equip femení, 19. Els xics van pujar al més alt del podi en dues ocassions amb Jonathan Morcillo en martell i Álvaro García en 1.500m obstacles, i a més van aconseguir onze segons llocs i cinc tercers.

Les xiques van dominar sis proves i a més van pujar set vegades al segon lloc del podi i sis vegades al tercer. En especial va destacar la prova de javalina, l’única en la qual el Playas va copar el podi amb les atletes Paola Lavernia, Raquel Hotelano i Alexia Julve.

També van participar quatre atletes del CA Vila-real. El seu resultat més destacable va ser el subcampionat de Milena Gómez Llop, qui va saltar 1,54 metres en alçada, millorant la seua marca personal i apropant-se a la mínima per als nacionals. En la mateixa prova la seua germana Ariana, qui té una millor marca d’1.57 metres, només va poder saltar 1.51 i ser quarta classificada empatada amb la tercera.

En el palmarés també van destacar Zakaria Hurtado, del CA La Vall d’Uixó, bronze en 300m valles, i Jazmina Frith, del CA Baix Maestrat, també tercera en la mateixa prova.

A més, els atletes del Colegio Diputación van participar en el Campionat d’Espanya infantil de triatló a Valladolid, on Lorena Naddeo va ser bronze en triatló D amb 1.405 punts, 22,18m (disc), 9,02m (pes) i 11.05 (80m).

També van destacar els cinquens llocs de Rubén Albiol en triatló E i Laura Alegre en triatló C, i els setens de Carmen Jiménez en triatló E, Nerea Royo en triatló C i Edgar Ahicart, del Playas de Castellón, en triatló A.