La preselecció aleví de bàsquet de la Comunitat Valenciana segueiz avançant en el seu camí de preparació per al Campionat d’Espanya de Minibasket de seleccions autonòmiques, que es celebrarà a Cadis del 24 al 28 de març.

Aquest cap de setamana es celebra a la província de Castelló la primera concentració, en la qual participaran diversos jugadors dels equips provincials.

Així, en categoria femenina, estaran representades les jugadores del Nou Bàsquet Femení de Castelló Marta Redondo, Andrea Pauner i Eva Miranda, a més d’Esther Álvarez, que pertany al Vila-real Bàsquet Club.

En categoria masculina els representants provincials seran Vicent Negre, que juga al Tau Castelló, i Daniel Salvador, del Club Baloncesto Benicarló.

El pla de treball que ha preparat l’Àrea Tècnica de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana s’iniciarà hui al pavelló La Bosca de Borriana, on tindrà lloc una sessió d’entrenament de 18.00 a 20.00 hores.

La resta de l’activitat prevista per aquest cap de setmana es desenvoluparà demà a la ciutat de Castelló, on pel matí, de 10.00 a 12.00 hores, els jugadors tindran una nova sessió preparatòria de 10.00 a 12.00 al pavelló Ciutat Esportiva de la capital de la Plana.

Per últim, la concentració es completarà amb la disputa de diversos encontres amistosos davant els equips infantils del CB Castellón, que es jugaran des de les 17.30 hores.

La sessió matinal del diumenge coincidirà a més amb una activitat del Pla de Formació Continua per a entrenadors de la FBCV.