El jove Saúl Tel Aguilar va viure un cap de setmana inoblidable, en el qual va formar part de l’expedició grogueta que va viatjar a Sevilla per a jugar el partit de lliga davant el Betis.

Tot i que el Villarreal CF no va poder aconseguir un bon resultat a l’estadi Benito Villamarín, Saúl va tornar emocionat per tot el que va poder viure en un viatge en el qual el va acompanyar el seu pare, i tot gràcies a la promoció Viatja amb el Villarreal CF, que et porten la iniciativa Endavant Villarreal i el periódic Mediterráneo, que una vegada més han fet realitat les il·lusions d’un nen.

Saúl, que té 10 anys i juga a l’aleví C del Primer Toque CF, va conéixer als cracks del Submarí durant el viatge a Sevilla, fins i tot al darrer fitxatge, Javi Fuego, i ja a l’estadi no va parar d’animar als groguets, sobretot quan semblava que podien aconseguir la remuntada davant el Betis.

La promoció Viatja amb el Villarreal CF sorteja un viatge per a que un menor d’edat puga acompanyar l’expedició dels homes de Javi Calleja en els partits que l’equip juga fora de casa a la competició lliguera, acompanyat per un familiar que siga major d’edat.

També es sortejen samarretes i balons signats per tots els cracks del Villarreal CF, autèntics tresors per a qualsevol seguidor del conjunt groguet.

I per a aconseguir-ho només has de formar part d’un club que tinga alguna relació amb el Villarreal CF, ja siga dins del projecte Endavant Villarreal o qualsevol altre tipus de relació, tant si es tracta d’un club de futbol com de qualsevol altre esport.

Si és així, envian’s una foto en la qual estigues amb els teus companys d’equip o animant a l’Estadi de la Ceràmica o el que vulgues. La foto es podrà publicar en el suplement Esport Jove i entraras a formar part del proper sorteig. Així que ja ho saps, no esperes més i prova sort. Encara hi ha moltes oportunitats.