NOM DEL CLUB:

SPORTING DE CASTELLÓ.

ANY DE FUNDACIÓ:

1970.

PRESIDENT:

PEDRO JOSÉ NADAL.

TERRENY DE JOC:

GRAN VÍA.

EQUIPACIÓ:

ROJA I BLAVA.

NOMBRE D’EQUIPS:

ONZE.

Formar part de l’Sporting de Castelló és molt especial, ja que parlem d’un dels clubs de futbol base amb més història de tota la província de Castelló, donat que es va fundar l’any 1970 i porta quasi mig segle en actiu.

Durant tot aquest temps, de la seua base han eixit jugadors que després han continuat la seua formació a clubs com el Villarreal CF o el CD Castellón i actualment juguen en diversos clubs provincials en categoríes regionals.

Més que trofeus o títols, del que estan més orgullosos al club castellonenc és de que els seus joves jugadors hagin pogut créixer de la millor manera possible com a persones i hagin aprés els valors més importants per a la bona convivència en societat.

Per això, per exemple, van tindre una representació dels seus jugadors en el recent torneig contra el racisme i també van organitzar una recollida solidària d’aliments, entre altres iniciatives d’aquest tipus.

Enguany el club no va poder fer la presentació dels seus equips a l’inici de temporada, així que finalment es va realitzar a principis del darrer mes de febrer en un acte el qual es va convertir en una gran festa al recinte de La Pérgola, on també es va col·laborar amb la iniciativa solidària ‘Pintant el camí en rosa’, la qual contribueix a la lluita contra el càncer infantil, i a més hi va haver un sorteig de regals.

Aquesta temporada el club té un total d’onze equips de base, amb un cadet, tres infantils, dos alevins, tres benjamins, un prebenjamí i l’escoleta.

El club està presidit actualmente per Pedro José Nadal, amb Manuel Capitán com a vicepresident, Antonio Guinot com a tresorer i José Alberto Ferrer i Vicente Queral com a vocals de la seua junta directiva.

Tots els equips de l’Sporting de Castelló tenen un complet i preparat cos tècnic, format per entrenadors que ho dónen tot pels seus jugadors, amb l’objectiu que aquests gaudeixen practican el seu esport favorit, i alhora puguen anar millorant les seues habilitats d’una manera progressiva, pujant d’equip i categoria quan és el moment.

portes obertes / El club castellonenc ja està planificant moltes sorpreses per a quan arribe el seu 50é aniversari i prompte iniciaran les seues jornades de portes obertes amb entrenaments a les instal·lacions esportives de Gran Vía per a confeccionar els equips de la propera temporada. També preveuen organitzar una nova edició de la seua escola de porters a l’estiu, amb entrenaments especials i formació específica, tot per a preparar els porters dels propers campionats.