El valler Sergio Talamantes Gómez-Chamorro és, com s’acostuma a dir, un home de la casa a l’UD Vall de Uxó.

Des de la seua infància ja es va vincular el seu nom al del club valldeuxenc al ser nebot de Francis, un dels jugadors més carismàtics de l’entitat.

Pronte va entrar a formar part de les categories inferiors i a poc a poc va anar pujant fins a jugar amb el primer equip durant varies temporadas en Tercera Divissió, i en la seua darrera etapa en Preferent.

Després ha continuat vinculat al club com a tècnic, ja durant més de cinc temporades, en les quals ha entrenat equips como els infantils A, B i C, el cadet C, el benjamí C, els prebenjamins A i B o el querubí.

La bona tasca que ha vingut realitzant amb tots aquestos equips va fer que a finals de 2016 li proposaren dirigir el primer equip del club.

Així, després d’una bona segona volta durant la darrera temporada, ara els blanquiblaus han iniciat el nou campionat de manera brillant i són un dels més ferms aspirants a disputar el play-off d’ascens.

Sota la direcció de Talamantes, a més, són molts els jugadors del juvenil que han donat el salt i han pogut debutar en Preferent, la qual cosa insisteix en la clara aposta de l’UD Vall de Uxó per la seua base, la qual es vol convertir en peça clau per al primer equip del club.