El jove borrianenc Juan Andrés García Orejuela ha sigut el primer a acompanyar al Villarreal CF aquesta temporada amb la promoció Viatja amb el Villarreal, que et porten el projecte Endavant Villarreal i Mediterráneo.

El davanter de l’infantil D del CD Roda, amb 13 anys, va formar part de l’expedició del Submarí cap a Bilbao, on l’equip que dirigeix Javi Calleja va empatar 1-1 amb l’Athletic. El xiquet va estar acompanyat pel seu pare, Cristian Andrés García, i ja a l’aeroport de Castelló va poder conéixer als cracks del club groguet, com Bacca, o l’exjugador Marcos Senna, ara membre de l’equip de relacions institucionals del Villarreal CF.

Juan Andrés fins i tot va compartir moments amb jugadors del TAU Castelló, com ara Kyle Rowley, ja que l’equip de bàsquet de LEB Oro va utilitzar el mateix vol per anar a jugar amb el Sammic Hosteleria, al qual es va imposar la darrera jornada.

A més, també va viatjar un altre xiquet, Joan Gimeno, que va guanyar el viatge amb la promoció del 3x3 del Villarreal i juga a futbol en el prebenjamí B del CF Jubelama de Castelló.

Ja a Bilbao Juan Andrés va poder conéixer la ciutat i sobre tot el mític estadi de San Mamés, on va poder trepitjar la gespa i visitar el vestidor del primer equip o la sala de premsa.

Per últim, s’ho va passar d’allò més bé animant als groguets en un gran partit, en el qual només el gol d’Aduriz va impedir que el Villarreal s’emportarà més d’un punt cap a casa.

Si vols fer com Juan Andrés i acompanyar als de Javi Calleja en els seus partits de Lliga fora de casa, no esperes més i envian’s la teua foto i les teues dades. Només tens que pertànyer a un equip de futbol o de qualsevol altre esport que tinga alguna relació amb el Villarreal CF. I recorda que també es sortejen samarretes i balons signats pels jugadors.