El jove jugador de Moncofa Víctor Canós Vivas, de 6 anys, viurà aquest cap de setmana un somni. I és que hui formarà part de l’expedició del Villarreal CF que viatjarà cap a Las Palmas per al partit que enfrontarà als equips de Javi Calleja i Paco Jémez demà des de les 18.30 hores a l’estadi de Gran Canaria.

Víctor ha sigut l’últim guanyador de la promoció d’Endavant Villarreal i Mediterráneo Viatja amb el Villarreal CF, la qual sorteja un viatge per a un menor, sempre juntament amb un familiar major d’edat, acompanyant al primer equip del club groguet en els seus partits fora de casa.

El jove afortunat va començar a jugar a futbol la darrera temporada en el CF Platges de Moncofa, i enguany forma part de l’equip prebenjamí d’aquest club.

En el darrer sorteig també han resultat guanyadors la castellonenca Lidia Notario, de 14 anys i jugadora de l’equip cadet del Volei Grau Castelló, la qual s’ha emportat un baló signat pels jugadors del Submarí, i el borrianenc Marcos Aguilar, de 9 anys i jugador del benjamí A del Villarreal CF, el qual ha guanyat una samarreta de Pablo Fornals.

El jugador de Castelló va ser precisament l’encarregat de lliurar els obsequis després de l’entrenament del primer equip d’ahir, tot i que Marcos, amb un refredat, no va poder assitir-hi i li van fer arribar després el seu regal perquè puga gaudir-lo.

I ja ho saps, si tu també vols guanyar obsequis com aquests, només has de pertànyer a un club, de futbol o qualsevol algre esport, que tinga alguna relació amb el Villarreal CF, com la iniciativa Endavant Esports o alguna vinculació similar.

Envia’ns ja les teus fotografies, en les quals estigues amb els teus companys d’equip, animant a l’Estadi de la Ceràmica o el que vulgues, per a poder tindre opcions de viure moments inoblidables. No esperes més, i que tingues molta sort!