La jove Paula Usó Goterris, futbolista del cadet femení del Villarreal CF, va complir el seu somni d’acompanyar l’expedició del primer equip groguet en un dels seus partits a domicili del campionat lliguer. La jugadora de 14 anys va ser la guanyadora del viatge a Vigo gràcies a la promoció Viatja amb el Villarreal, que et porten la iniciativa Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo.

La promoció sorteja un viatge per a un menor d’edat, sempre acompanyat d’un major, en aquest cas la mare de Paula. Així, van poder anar a Vigo i gaudir en l’estadi de Balaídos de la victòria del jugadors de Javi Calleja davant el Celta gràcies a l’espectacular gol del jugador castellonenc Pablo Fornals.

Paula es va allotjar al mateix hotel de l’expedició grogueta i va poder conéixer molts dels seus ídols, com Mario, Víctor Ruiz, Cheryshev o Bacca, a més del tècnic del Submarí, Javi Calleja.

La jove futbolista ha sigut la darrera afortunada dels sortejos d’enguany, però ja estem a punt d’encetar un nou any que portarà molts més sortejos amb més viatges i regals per als seguidors més joves de l’equip groguet.

Per a optar a guanyar aquestos obsequis només cal que formes part d’un dels clubs esportius que tinguen una relació amb el Villarreal CF, ja siga com a integrant del Projecte Endavant o qualsevol altre patrocini, tant si es tracta d’un club de futbol com de qualsevol altre esport.

Només tens que enviar des del teu mòbil, per whatsap o correu electrònic, una fotografia que podrà ser publicada en el suplement Esport Jove, en la que estigues jugant amb els teus companys d’equip, animant a l’Estadi de la Ceràmica o el que vulgues.

Entre les fotografies enviades es sortejaran diversos regals, com vaiatges amb el Villarreal i samarretes i balons signats pels jugadors del primer equip. Molta sort, i unes bones festes!