L’Estadi de la Ceràmica va rebre aquesta setmana una visita molt especial. Els futbolistes del Villarreal C, després de l’entrenament, es van desplaçar fins al feu groc per exercir d’amfitrions i ensenyar-li el temple del Submarí als usuaris de CEEM La Bartola i Gran Via, centres d’atenció per a persones amb malalties mentals i discapacitats físics.

Una distesa jornada en què tant les prometedores estrelles de la Cantera Grogueta com els visitants de tots dos centres, vinculats entre si gràcies a la iniciativa groga d’Endavant Igualtat, van gaudir de la convivència i de les espectaculars vistes del remodelat Estadi de la Ceràmica.

Fran Álvarez, jugador del Villarreal C, explica amb entusiasme la diversitat d’activitats que han realitzat conjuntament fins a la data: «Portem amb ells des del principi de temporada i la veritat és que estem molt a gust. Estem gaudint molt amb les activitats. Hem visitat el seu centre i fins i tot vam anar al gimnàs de La Salera per participar en diferents jocs i poder conèixer-nos tots millor».

Respecte a la visita a l’Estadi de la Ceràmica, els jugadors del planter del Villarreal els han ensenyat tots i cadascun dels racons del feu ‘groguet’. «Els hem mostrat el vestuari, la sala de premsa i han pogut gaudir tant de la tribuna com de les banquetes», explica Fran Álvarez.

El seu company Dani Villa valora positivament el desenvolupament de l’activitat: «Al principi tenien una mica de vergonya, però la veritat és que s’han anat agafant i han respost fins preguntes en sala de premsa».

Crista Mahiques, terapeuta ocupacional, explica que les dues entitats porten tres anys de vinculació. «Portem diversos anys cooperant i involucrant tant a jugadors com als nostres residents. Creiem que aquestes activitats són beneficioses per a ambdues parts. Per la nostra part, ajuda als nostres usuaris a complir els seus objectius», explica.