UNA PEL·LÍCULA:

HAPPY GILMORE.

UN LLIBRE:

ELS TRES MOSQUETERS.

UN MENJAR:

ENTRECOT.

UN VIATGE:

NOVA YORK.

UN ARTISTA:

ROSENDO.

ANY I LLOC DE NAIXEMENT: 2003 (14 ANYS), CASTELLÓ.

ESTUDIS: ARA FA TERCER CURS DE L’ESO A L’IES LLEDÓ DE CASTELLÓ.

TRAJECTÒRIA: CINQUÉ AL CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL 2017. CAMPIÓ D’ESPANYA INFANTIL PER EQUIPS 2017. CAMPIÓ DE LA COPA JUVENIL DE LA COMUNITAT VALENCIANA 2017. CAMPIÓ DE DOBLES MASCULÍ DE LA COMUNITAT VALENCIANA 2017.

Des de fa uns anys el castellonenc José Luis Ventura Escrig és un dels jugadors del Club de Golf Costa Azahar que cal seguir amb més atenció. L’any passat va ser el millor de la seua trajectòria, tant en competició individual, amb un cinqué lloc al Campionat d’Espanya infantil, com per equips, amb el títol de campió d’Espanya en la mateixa categoria, entre altres èxits.

—Com vas començar en el golf?

—Vaig aprendre a jugar amb 7 anys. Els meus oncles i després el meu pare van començar a jugar, així que uns anys després jo vaig decidir seguir les seues pases i amb 9 anys vaig començar a competir.

—Què és el que més t’agrada d’aquest esport?

—Quan em pose a jugar em relaxe molt i a més he fet molt bons amics amb aquest esport.

—Què és el que més valores del que has aconseguit fins ara?

—Sens dubte tot el que vaig viure el 2017, sobretot el cinqué lloc al Campionat d’Espanya individual infantil i la victòria per equips al Campionat d’Espanya infantil.

—Com va ser la competició al Nacional infantil individual?

—El primer dia vaig acabar en el lloc 15é, però després vaig anar superant-me. Així, la segona jornada vaig jugar molt bé i vaig començar a pujar en la classificació fins el nové lloc. I ja el darrer dia vaig fer un bon recorregut i vaig ser cinqué.

—Com afrontes la nova temporada de golf?

—Acabem de començar amb la Copa Alacant, de rànking mundial, on he sigut 20é absolut, i aquest cap de setmana jugue a Múrcia un torneig puntuable nacional.

—Quines expectatives tens per enguany?

—Aquesta temporada és la meua primera com a cadet, així que sobretot vull agafar experiència per a jugar molt millor l’any que vé.

—Com és el teu joc?

—No soc dels que li peguen molt fort a la pilota, però sí faig que vaja molt recta i vaig molt bé amb el putt, que és el més important.

—Què tractes de millorar en els entrenaments?

—Entrene tots els dies, dues hores de golf i una de físic. Tracte de donar-li més força al drive per a guanyar metres i així poder apropar-me al nivell dels jugadors més majors.

—Prefereixes la competició individual o per equips?

—El golf és principalment un esport individual, però quan participe, per exemple, amb la Federació Valenciana, ens ho passem molt bé tots junts i és més divertit.

—Quins jugadors admires?

—Tiger Woods, per la seua mentalitat i perquè sap fer les coses molt bé, i Sergio García, per eixa manera tan fàcil que té de jugar.