UNA PEL·LÍCULA:

INVICTUS.

UN ARTISTA:

MELENDI.

UN MENJAR:

LA PASTA.

UN VIATGE:

NOVA YORK.

UN SOMNI:

ARRIBAR LLUNY EN L’ESPORT DEL PATINATGE.

ANY I LLOC DE NAIXEMENT: 2000 (17 ANYS), CASTELLÓ.

ESTUDIS: HA FINALITZAT PRIMER DE BATXILLERAT A L’IES FRANCESC TÀRREGA.

TRAJECTÒRIA: CAMPIÓ DE LA COMUNITAT VALENCIANA DE PATINATGE DE VELOCITAT 2016 I 2017, TOTS DOS ANYS EN CATEGORIA JUVENIL. SUBCAMPIÓ D’ESPANYA 2017 EN CATEGORIA JUVENIL.

Víctor Torres Centelles s’ha destapat aquesta temporada com un dels esportistes més prometedors del Club Patí Castalia-Ujibike, guanyant el seu segon títol autonòmic consecutiu i a més el de subcampió nacional a principis de juny.

—Com vas arribar al patinatge?

—De menut vaig provar amb esports com la natació o l’atletisme però no m’agradaren massa. Un dia, amb 10 anys, vaig veure per casa uns patins i em vaig decidir a provar. Vaig aprendre a una escola d’estiu i cada volta m’agradava més, així que amb 11 anys em vaig apuntar al Club Patí Castalia-Ujibike, un any després vaig començar a competir i amb 13 anys ja participava en nacionals.

—Quin ha sigut el millor moment?

—Sens dubte haver guanyat aquest juny la meua primera medalla en un Campionat d’Espanya, que va tindre lloc a Oviedo. Ja havia sigut dues vegades campió autonòmic però açò va ser especial.

—Com va ser la competició?

—Vam tindre molt mal oratge, es va posar a ploure i vam continuar patinant, així que va ser dur perquè hi havia més risc.

—També supose que recordaries en eixe moment la teua mala experiència al Nacional júnior d’unes setmanes abans, en el qual vas caure durant la prova...

—Sí, vam caure cinc patinadors i vaig quedar el que feia dotze. A més, vaig patir una lesió i em volien escaiolar, però això m’haguera impedit anar al Nacional juvenil, així que em van posar un altre material més flexible i vaig competir.

—Quina ha sigut la clau pel teu bon rendiment d’enguany?

—M’he posat les piles, m’he esforçat més que altres anys i la gent del club ha ajudat molt. És millor entrenar amb gent, et motiva per a donar el millor de tu mateix.

—Quins objectius tens ara?

—M’agradaria guanyar el Nacional, ara en categoria júnior, i debutar amb la sel·lecció espanyola.

—Què fa falta per a patinar bé?

—Practicar quasi a diari. Si estàs quatre dies sense fer-ho, ja no estàs tan còmode amb els patins.