Després d’un intens estiu amb molts tornejos i un alt ritme, el grup de competició de pàdel i tenis de Tenis Drive-Academy obre la nova temporada 2017-18 amb moltes il·lusions.

Jugadors i tècnics es centren ara en els entrenaments, per a disputar amb les màximes garanties els tornejos que vindran els propers mesos.

El treball es realitza a les instal·lacions del Club de Tenis Castelló i Club de Golf Costa de Azahar, insistint en la preparació física i la millora de la tècnica en cadascun dels colps per a que el jugador done el rendiment òptim quan arribe la competició.

Tenis Drive-Academy també realitza al llarg de l’any, com a complement de la formació, xarrades i cursos amb professionals com psicòlegs, col·legiats o nutricionistes, que ajuden els jugadors a traure més profit del seu aprenentatge i a que siguen més responsables.

L’acadèmia de tenis és la més antiga de la província, amb més de 40 anys. Per ella han passat milers de jugadors i els millors tècnics de la província. Alguns fins i tot han donat el salt al tenis professional, com ara Roberto Bautista, actual número 13 de l’ATP.

Aquesta acadèmia té ara mes de 50 jugadors, de benjamí a sénior, amb grups d’entrenament pel matí i també de vesprada.

L’acadèmia de pàdel entrena en el CT Castelló, Club de Golf Costa de Azahar i Club de Pàdel 79 de Benicàssim. Va ser una de les primeres escoles de pàdel que es van crear a la província fa una dècada i per ella han passat nombrosos jugadors i tècnics, fins i tot jugadores professionals del Circuit World Pàdel Tour. Ara tenen més de 25 jugadors.