El camp de futbol de San Fernando de Borriana és des d’ahir l’escenari idoni per a disfrutar del millor futbol 7 amb el Trofeu Internacional Falles Ciutat de Borriana, organitzat pel CF Salesianos.

La competició la disputen equips alevins de 16 clubs de tota Espanya com Villarreal CF, Valencia CF, FC Barcelona, Real Betis o CD Castellón, a més dels locals Burriana Futbol Base i CF Salesianos i la presència dels internacionals KRC Genk de Bèlgica i Sporting Portugal.

L’equip portugués obrí el torneig imposant-se al CF Salesianos per 0-3, després de l’acte inaugural, en el que tots els equips participants en aquesta edició van desfilar a l’estadi. Hi assitiren l’alcaldessa, Mª Josep Safont, i el regidor d’Esports, Vicente Granell. L’altre partit inaugural va ser el que enfrontà el Barça i el Levante, amb triomf del primer per 5-0. Entre els partits d’ahir destacaren un disputat Valencia CF-Athletic que finalitzà 3-3 i la golejada del Betis per 6-0 al Burriana FB.

La fase de classificació continuarà hui, des de les 9.00 i les 16.30 hores, i la final es jugarà demà a les 12.10 hores. H