NOM DEL CLUB:

ASOCIACIÓN CULTURAL DEPORTIVA BENICENSE.

ANY DE FUNDACIÓ:

1992.

PRESIDENT:

ELISEO SALVADOR ROURES.

TERRENY DE JOC:

TORRE SAN VICENTE I CARRERASSA.

EQUIPACIÓ:

BLANCA.

PRIMER EQUIP:

SEGONA REGIONAL.

L’inici de la nova temporada de futbol ha estat ben carregat d’activitats per a l’ACD Benicense. El club de Benicàssim, que enguany ha celebrat el 25é aniversari de la seua fundació, ja ha organitzat una nova edició del seu tradicional torneig Eliseo Salvador, amb diversos clubs provincials.

També ha celebrat de nou el seu torneig en benefici de l’associació Smara d’ajuda al poble sahrauí, en el qual van participar els equips de futbol 8 del club, així com del Villarreal CF, Primer Toque CF i CF Rafalafena.

L’ACD Benicense col·labora amb nombroses iniciatives solidàries. Així, ja té preparat un enviament de balons per a recolçar la pràctica del futbol base a Kenia i també col·labora amb la lluita contra el càncer. A més, pel Nadal recolliran aliments per a la Societat Sant Vicent de Paul.

El club continua creixent i aquesta temporada supera els 150 jugadors, ja que tots els seus equips tenen més fitxes que la darrera temporada. De fet, tots els equips de futbol 11 superen les 20 fitxes, la qual cosa fa que l’ACD Benicense es consolide en totes les categories de base.

Eugenio Andrés està un any més al capdavant de la coordinació dels equips, amb l’ajuda d’Àngel Ventura. Enguany el juvenil és l’equip amb més expectatives, ja que encara que són un planter molt jove, es confia en que agafen molta experiència i la propera temporada puguen fins i tot lluitar per l’ascens.

cadet / També està donant un bon rendiment el cadet que dirigeix Fermín Benages, exporter del CD Castellón, mentre que el prebenjamí A s’ha situat ja al capdavant de la seua lliga.

En general el nivell de tots els equips del club ha pujat, continuant la línia de l’any passat.

L’ACD Benicense també està apostant pel bàsquet, amb una nova secció que va a més cada temporada i que ja té al voltant de mig centenar de jugadors.