NOM DEL CLUB:

CLUB PATÍ CIUTAT DE VILA-REAL.

ANY DE FUNDACIÓ:

2004.

PRESIDENT:

JAUME FONT SORIANO.

PAVELLÓ:

LA MAYORAZGA I MELILLA (VILA-REAL) I CARLOS TAULÉ (ORPESA).

EQUIPACIÓ:

BLANCA, BLAVA I GROGA.

PRIMER EQUIP:

LLIGA ELIT NACIONAL.

El passat divendres 29 de setembre es va celebrar al saló social de la Caixa Rural de Vila-real, la presentació de tots els equips del Club Patí Vila-real que jugaran esta nova temporada 2017-18 en la lliga autonòmica i en la lliga nacional de hoquei línia.

Prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, juvenils, junior i senior masculí i femení són les categoríes en les quals té representació enguany el veterà club de la ciutat de Vila-real.

Tots participen en la lliga autonómica valenciana, pero l’equip infantil i senior femení també juguen en lligues nacionals. L’equip infantil jugarà per segon any consecutiu en la lliga nacional de la seua categoria i els senior femenins participen en la lliga nacional oro i en la lliga Elite, la màxima categoria.

Cal recordar que la darrera temporada els més joves del club, els prebenjamins, dirigits per Víctor Agulleiro, van aconseguir el tercer lloc a la lliga, mentre que l’aleví va lluitar per l’ascens però va quedar segon del seu grup.

activitats d’estiu / El club ha tingut també una important activitat aquest estiu, en el qual va organitzar per als seus jugadors i escoles d’adults el Torneig Bar Mayorazga, que es va disputar tots els dimecres de juliol a la pista de la Mayorazga.

Algunes de les jugadores més joves de l’equip femení es van desplaçar a Barcelona per a participar en el torneig sub16 Ramón Marqués, un referent de l’hoquei línia femení de base.

A més, a finals d’agost van organitzar el campus de pretemporada Llops Vila-real, dirigit per Ainhoa Merino i Nacho del Rey del Rubí Cent Patins, darrers guanyadors de la Copa del Rei i de la Reina i del Campionat d’Europa de clubs senior femení. Van ser deu díes de convivència i molt de hoquei per a jugadors i jugadores de categoríes inferiors del club i d’altres de tota Espanya.

Tot i el nivell aconseguit en els últims anys i la quantitat d’ equips, el club lamenta que l’Ajuntament de Vila-real «sols ens autoritza a jugar al pavelló Melilla als equips senior masculí i femení, la qual cosa ens obliga a que la resta de categoríes no els queda més remei que desplaçar-se al pavelló d’Orpesa a jugar els partits de lliga com a locals».

Des del club agraeixen «el suport de l’Ajuntament i del Servei Municipal d’Esports (SME) amb l’equip d’Elite femení, però necessitem també suport per a que la resta de categoríes puguen jugar en casa en unes condicions dignes», han assenyalat.