A finals del darrer mes d’abril es va celebrar al pavelló poliesportiu Fernando Úbeda Mir (Grapa) de Castelló la cloenda de la competició provincial de bàsquet dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana 2017.

Així, es van disputar els darrers encontres del torneig i es va realitzar també el lliurament de trofeus als millors classificats d’enguany en aquesta competició organitzada per la Direcció Territorial de Cultura i Esport de la Conselleria d’Esport, Investigació, Cultura i Educació, amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports de Castelló.

Aquesta nova edició es va iniciar a mitjans de novembre i hi han participat un total de 43 equips d’onze municipis, en categories aleví, infantil i cadet, amb 18 jornades de competició.

Pel que fa a la categoria aleví, l’única amb competició femenina, enguany el millor equip ha estat el del Nou Bàsquet Femení, mentre que el Col·legi Salesians de Borriana ha estat segon y el CB Benicarló, tercer.

En categoria masculina aleví, el guanyador ha sigut l’AB Almassora A, mentre que el TAU Ceràmica Morella Els Ports s’ha classificat en segon lloc i el CB Onda A ha estat tercer.

Pel que fa a la categoria infantil masculina, el CB Castellón Verd va guanyar la competició, per davant del CB Nules, segon, i el CE Grau Castelló, tercer.

Per últim, en cadet masculí es va imposar l’equip de l’Amics Bernat Artola A, mentre que el CB Castellón Negre va ser segon i l’IES La Plana CBC Negre es va classificar en tercera posició.