Tot un subcampió d’Europa de triple salt i recordman nacional com l’atleta del Playas de Castellón Pablo Torrijos participà en la presentació del primer club i Escola d’Atletisme de l’Alcora, que tingué lloc la darrera setmana a les noves dependències nunicipals.

L’entrenador del Playas Claudio Veneziano, que amb els seus atletes ha aconseguit més de 100 títols nacionals i 200 medalles, també assitsí i presidí la taula juntament amb el director tècnic de l’Escola d’Atletisme, Tomás Fandiño; l’atleta local Yowanka Pallarés i l’alcalde, Victor Garcia.

Carlos Garcés serà el primer president d’un club que pretén impulsar l’afició per l’atletisme i el running a la capital de l’Alcalatén. De fet, l’Escola ja compta amb 90 atletes, alguns d’ells de Sant Joan de Moró i Costur, entre els 6 i els 24 anys.

Ara el gran objectiu és culminar el projecte de la pista d’atletisme. Està previst que les obres s’inicien abans d’acabar el 2015 i les instal·lacions tindran 300 metres de corda i quatre carrils. Al voltant hi haurà un carril per escalfar i un camp de futbol 8. H