L’Aleví Femení del Villarreal CF és un dels equips del moment en la Cantera Grogueta. Amb nou punts en el seu caseller, han signat un inici de lliga immaculat, fins al punt que compten els seus primers partits per victòries. «Hem començat bé, amb moltes ganes. Encara que sempre és una alegria collir bons resultats, és massa prompte. El realment important és seguir treballant amb les xiques», afirma Patricia Fuster, una de les entrenadores.

L’Aleví, dirigit per Patricia Fuster i Paula Antolí, és l’equip més jove dels cinc que conformen el futbol femení del Submarí. Moltes de les seues jugadores estan començant a donar les seues primeres puntades a la pilota. Tot un desafiament per a un cos tècnic que confia en conformar un «col·lectiu sòlid»: «Són les xiques més joves del futbol base. Comencem a treballar amb alevins. Algunes ja tenen experiència i han jugat en equips mixts, però unes altres s’estan iniciant en el futbol, per la qual cosa hem de treballar a acoblar al grup».

UN GRUP EXEMPLAR // Referent al plànol extraesportiu, existeix un gran ambient en el vestuari. «Són un grup molt sa. Totes són molt simpàtiques i s’han fet amigues molt ràpid». Sobre el terreny de joc comparteixen el protagonisme, però fora d’ell cadascuna trau a relluir la seua forma de ser: «Tenim jugadores més reservades i unes altres, com Irene Sánchez o Gara Gumbau, que fomenten el bon rotllo en el vestuari». Encara que són joves, l’ambientació musical és habitual en el vestuari de l’Aleví Femení. «Marta Muñoz és l’encarregada de posar les cançons», destaca Fuster.

«Què som? Un equip. Què som? El Villarreal. Què anem a fer? Lluitar, lluitar i lluitar Villarreal!»,el crit de guerra s’sha convertit en un ritu que canalitza la il·lusió de les jugadores abans dels xocs.